Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 7 de desembre del 2012

Màgia catalana

Torno! I aquest cop torno amb moltes ganes! I és que feia temps que no escrivia gaire per aquí, però m'ha vingut un aire inspirador. Últimament no paro d'escoltar música i tenia la necessitat de plasmar-ho.

Avui inauguraré un petit apartat que l'anomenaré "Petites Joies". Sí, sí... seran un munt de cançons que poca gent coneix però que són fantàstiques. Petites cançons meravelloses el qual un no pot parar d'escoltar-les un cop descobertes.

Abans de presentar la cançó m'agradaria afegir una mica d'història... com ho veieu? Bé doncs, jo a la meva:
El dia 20 de desembre acudiré a un concert benèfic que es duu a terme al Teatre-Auditori de Sant Cugat, en el qual hi participen diversos artistes i grups. A més a més dels Amics de les Arts, han desvelat altres artistes, per a mi un de nou: Joan Colomo. La típica situació en que comences a escoltar la seva música per no quedar malament el dia del concert i descobreixes una cançó màgica: "Màgic".

Joan Colomo és un noi de Barcelona. Té una veu molt peculiar i, en general, les cançons son molt senzilles però més que correctes per emplenar un disc ben farcit! Aquí us deixo la cançó: