Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 9 d’abril del 2013

Maybe ja estem a casi l'estiu?

Avui ha fet calor, avui m'ha recordat a la primavera, i la primavera amb la gran Janis Joplin! La dona de qui tothom hauriem de seguir exemple (menys per les drogues, mal pensats) ens va deixar un munt de cançons impressionants que de tant en tant valen la pena escoltar. 

No tinc ni idea de per què la primavera em recorda a aquesta artista, però va... tindré l'amabilitat de deixar-vos una gran cançó seva, titulada Maybe. En aquesta coançó podreu apreciar tant la seva super super veu i la seva facilitat de composar melodies genials. Per a qui us agradi el estil rockerillo i blues aquesta és la cançó perfecta:


Com no, no podría faltar alguna cosa relacionada amb Red Hot Chili Peppers. I és que, ja fa uns anyets, quant aquest grup va fer un directe al Slane Castle, Irlanda, el gran John Frusciante (antic guitarrista de RHCP, torna!!!!) va fer una versió d'aquesta cançó de Janis Joplin. És clar que no és el mateix, pero l'enfocament que li dóna és bastant curiós i deixa com a resultat una dolça melodia:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada